08 January 2010

Laugh for the day -at least today I still can laugh

There's a funny story told by my housemate..
Al-kisah cerita dia camni..
Dia n family pegi Kelantan..
I don't know what they're doing there, but that doesn't matter..
Then suddenly dia lapar goreng pisang..
So dia drive la ke sana ke mari cari gerai jual goreng pisang kat area2 Kuala Krai tu..
At last jumpa jumpa jugak..
Tapi yang bestnya kat gerai goreng pisang tu ada signboard 'Drive Thru'

Wahahahaha! -satu kelas gelak

p/s -tapi ok la, at least usahawan desa ni ada jugak idea nk memajukan perniagaan diorang.
Cheers!

4 comments:

syafawani said...

haa..idea nak kasik kat usahawan W-X nih..hik3

Mr.P said...

W-X?
apa tuh??

syafawani said...

platform yang domain registry wat untuk iks..yang program salu tu?

Mr.P said...

huhu..mn la cek nk tau