07 July 2010

Swing My Love, Swing Me


Briefly, semalam pegi Aeon Bukit Tinggi, Klang. I never thought it was so enormous. By looking at the parking lot area you'll got the point. Masa tengah mundar-mandir tu, nampak la butik2 cam Carlo Rino, Vincci, PDI dan sewaktu dengannya. Teringat pulak dekat Ms. W  sebab dia suka masuk butik-butik camni. Al-maklum la dah seminggu tak jumpa. Bajet lama sangat.

One thing about her and shopping is the passion. If I could say, shopping is like sex for her. She poured every single emotion to it. Satu benda yang aku perasan ialah masa shopping, Ms. W looks like as if she was dancing! Aku tau Ms. W suka menari

Masa dia tengah belek-belek baju atau barang, she placed her hand on my shoulder, my back, sometimes kat pinggang. Bila dari rak baju ke rak lain she pulled my hands. She got her own steps doing it. Lenggok badan dia pulak bagaikan sedang menari-nari dalam butik tu. Macam menari waltz plak and that boutique was our stage. Tapi tak la obvious sangat. Nanti promoter tu panggil pak guard plak halau budak perempuan gila menari-nari bersama boyfriendnya yang sengal dalam butik dia. It's just me seeing her that way ok?

Salah satu masa yang aku rasa happy ketika bersama Ms. W adalah time dia shopping. Tak kesah la window shopping skalipon. Tapi part bila dia survey harga barang kat sana pastu kat sini then kat sana balik pastu tak jadi beli, haaa part tu la yang rasa macam nak sekeh je. Setengah laki macam tak suka teman girlfriend dia shopping. But, I'm not that type. Aku lebih suka ada kat sebelah Ms. W masa dia pilih barang so I would know her likes and dislikes.



To Ms. W: Elaun da masuk, jom teman shopping? Abg nak breakdance kat Sogo tu.HAHA!

7 comments:

~~Masha~~ said...

haha..best kan shopping wit da love one..slalu kalo pmpuan shopping mmg lagu 2 la (pilihan xtetap)..jgn nk sekeh2 ktorg plak eh..hehe..sha lg ske shopping wit my bf..coz he really understanding..ape mende pon yg die pilih, mmg cntek n thn lame..:-)

Mr.P said...

yup..cannot agree more.mmg best.
tp byk songeh tu ttp nak kena sekeh gk.
pali pn pilih utk Ms. W.cth cam she picked up 3 dresses and I'll chose the best one for her.

syafawani said...

wohooo..ngutuk nampakkk..hehe..sakan aih nohh..ha jommm3..jom kita nari sama2 kat soping complex nak yg?haha..tp yg pastinya abg la kena blnja..bagi botak poket tu ha..oo..keh3..nak sekeh??hamboih3..baru tawww...main kasaq noh nak sekeh2 plak..hehe..sekeh skit da la..kang sewel kang org tny makwe yg mana kang malu plak abg nak ngaku..muaahhaaha..em neway thanks ehh:) memang suka shopping pon..adoiii tp nampak mcm menari ka?hahaha..lawak ahh *blushing* damn! hik3..ehem3..yahooooooooooooo ada orang nak belanja i shopping...~~haha..masyehh:P

p/s: seb bek ingat kat ayg..kalo x memang kompom majok! hee:) ok la..byk benda nak ckp ni tp nnt ayg komen trus kat abg..owg len xleh taw..haha:p

Mr.P said...

aiseh kantoiii..
nk soping smpai botak?nak ka boyfriend anda botak?muhahaha

syafawani said...

eh i like taw kalu laki botak..haha..

NUNU EERA said...

jj ni 5 minit je dri umah i.. nak bgtau 2 je..hehe..

Mr.P said...

owh...mesti org bukit tinggi la ni.huhu