29 March 2011

Hari Pertama Tanpa Si Dia

                                 Salam, lama tak update blog sebab memang sangat2 busy dan tekanan sangat tinggi macam periuk stim... (kelaut sudah...)

Anyway, hari ni hari pertama tanpa 'si dia'... Jangan tanya la apa perasaan aku...(tny la...tny la...). Memang sedih memang sunyi. Tapi apa boleh buat... demi kebaikan kita walaupun kita dah tak bersama.

Kalo nak dikenangkan, dulu 24jam berkepit bertenet2... pantang jumpa, dah tak ingat maghrib da masuk ke blom... (exaggerate sket ye...). Dia bagaikan dadah aku, coklat aku. Ketagih, gian semua ada. Kalo da tak jumpa rasa nak blackout ja...(pitam, bukan tak dak eletrik).

Sekarang aku coba nak menjauhkan diri, nak mengasingkan diri. Bukan tempat aku kat situ. Selama ni pon aku hanya tengok kau dari jauh, tercegat macam batu. Okeh, aku perlu tabah!



Selamat Tinggal Facebook~




2 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

la.. FB ke? ingatkan ur gitar letrik. ehehe.

Mr.P said...

yep..nk jd macam oshinz la xde FB-dan-menatang-sewaktu-dengannya-tu...rilek jew