20 February 2011

The Best Header For Apezs


  • Letak header apezs yg sekarang ni - SETEL.

header lama si Apezs
  • Follow blog ini, supaya mudah untuk berurusan masa akan datang kan - SETEL.
  • Korang jangan lupa tajuknya : The Best Header For Apezs dan LINK kan tajuk itu ke entri ini - SETEL
  • Korang bolehla mencipta satu header yg bersesuaian dengan blog ini - SETEL.

sila klik gambar untuk lihat flash

  • Selepas header yg korang buat kemas diletakkan, pada entri korang sila buat satu ucapan yg menunjukkan keikhlasan header itu dibuat. Tidak lebih dari 100 patah perkataan. 
Kepada Enchik Apezs, walaupun anda saya baru kenal, saya tetap bertungkus lumus memberikan yang terbaik kepada anda. Saya memerah keringat dan otak mencari tiap2 malam mencari mentol lampu yang dipanggil idea untuk membikin header ini walaupun sebok menjalani praktikal - boleh baca jurnal saya k?hehe... Elemen saya gunakan adalah ciri2 graffiti, suatu yang amat unik untuk dihasilkan. Pemandangan di hari hujan di sebalik tirai kaca pula merupakan perspektif pembaca blog yang merasakan anda ni cool...err btol tak ni?huhu.. . Sory kalo sound effect di hari hujan tu mengganggu tumpuan pembaca blog, oleh itu ada butang mute kat bawah header tu. Matlamat saya adalah mencari kepuasan menghasilkan artwork supaya dihargai. So, pakai header ni yop jangan tak pakai! Hehe... 

  • Tinggalkan URL/link entri yg korang buat itu di ENTRI ini - SETEL.


SETEL...SETEL...SETEL...!!!


21 comments:

apezs shah said...

As Salam

MR P wooooo ini biar betik ni..
Gilerh gempaq header u do.. Cam xcaya je.. I like this.. Thanks sbb sudi join.. but alamak mcmane nak pilih.. mana satu ni adehs..pening2.

cik Ladies said...

mmg the best la kan!
gerenti menang punye !
:)

Mr.P said...

apezs:
thanx apezs..ni je termampu buat
pilih elok2..hehe

cL:
hishh..xtau lg menang ke x
semua keputusan di tgn si apezs..huhu

apezs shah said...

jika apezs pilih yg ini..
boleh saya minta diubahkan sedikit ke? hehe

Mr.P said...

no prob..
bley ubah sket n siap pasang kat blog apezs..FOC!
kalo menang aa..haha!

cik Ladies said...

gerenti menang !!
kalah da CL :p

apezs shah said...

TAHNIAH!!!

anda adalah pemenang untuk my contest header. OMG I really like it so much. And I hope I can use this header on my blog. And hope u can do it for me. Ur present sila tuntut dengan saya ye. TQ

Mr.P said...

tq apezs!!
cam xcaya je..
certainly..this header is yours anyway.. :D
nnt Mr.P setup header ni kat blog apezs..sila rujuk post anda ye

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gile mmg santek ok!!!!!

Mr.P said...

hehe
tq a.f.a....:D

shah-kayrul said...

tahniah...memang cantik...

sicomot-comel said...

Mr.P..
cantik lah !!

tahniah eh sbb dah menang.. =D

FarhanaFabulous said...

congrate yaww ! following..

niesz said...

mantap la bro!buat kan tuk niesz ley..ehe..

p/s : congrate ye menang contest header apezs..sgt cool!

Mr.IX ♂ said...

lawa giler heeader tu..tahniah2!!

Mr.P said...

huhu...thanks guys!

bunga said...

taniah..

efa said...

tahniah dh menang yeah cntik header yg buat utk apezs tu..header blog ni pn cntik yeah daboom tu like =)

Wan Zulqhairi said...

nak jeles bleh????? cntik gilossss!!

anamizu said...

smartnye header utk apesz!!
kalo cik ana,knfem amek
Mr P menang!! ^^

Si DauN CeRi said...

tahniah..dah menang pon.. memang gempak habis lah! sy rs smpi bile sy buat header pon xkan jadi mcm hasil kerja awk ni.. kah3