26 January 2011

Pendapat Diperlukan!

Aku skang terpikir nak bukak perkhidmatan tempahan header. Benda ni jadi atas feedback positive lepas aku menang GA Header Untuk Qila aritu dengan mempertaruhkan flash header. Banyak yang request nak tempah. Ada yang tanya aku buat tak.

So far bila digodek2 blogspot ni bersepah orang yang buat tempahan header ni, tapi tak ramai di antara diorang yang buat flash header. So tetibe ada sinar suruh aku menceburi bidang ni. Aku pon tak nak skill aku berkarat lak nanti.

So guys tell me, should I proceed?


nak kene daftar dgn SSM x eh?hihi

7 comments:

Syat0za said...

orite je, buat je ^_^ masyukk~

Mr.P said...

thanx for support..
tgh timbang2 kati ni..huhu

mirachantek said...

proceed aje

dafFodiLs (",) said...

nk tempah gak,tp kena diskaun bole??hehehe

Mr.P said...

mira:
i hope i will...but time will tell
try cuba nk bahagikn masa..huhu

daff:
haitt!belom bukak kedai da mntk diskaun?haha

Daria said...

okey ape...bukan semua org ada bakat creative cam mr. P.....ape kate blog daria jadi duta utk header contoh? mr.P buat utk daria fo free? ahahaha....nk yg free je kan...mane de brg free dah skang....

Mr.P said...

daria:
wah...duta ye.duta bkan je bg pkai product dgn free,tp duta juga dibayar..
oleh itu, short formnye, bisnes sy ley lingkup sblm kdai dibukak lg..huhu