23 September 2010

Four Thumbs Up!

Video ni kalo tengok memang hangin abes.. Tak sangka ada orang boleh buat camni... Respek abess





Mesti berbulu Ms.W dan Ms Oshinz tengok... Nak jugak la tu
(terutamanya Ms.Oshinz laa)

4 comments:

syafawani said...

anak Allayarham Nasimudin..

abg nak naik buai....haha

part pengantin pompuan jalan turun tu pon best..

paling suka part jeling sebelum nikah!!! waaahh..haha..romantik gituww..

hepi gila muka pengantin bila dah sah..hihi:p

apapon video ni syiokkk maaaa:)

abg~ *kelip2 mata..paham dak?paham dak?haha

hihi..xsabar nak tggu oshinz komen..keh3..serangg balik..=)

dafFodiLs (",) said...

hahaha ada sesape yg xmau mcm ni kah???btw,mr.P post u sama ngn ai la pulak..kihkih

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

nape i lagi yang kena ni? holloh.. nak cover-cover plak gune name i. choiii okeh! nak kena la Mr. P ni.

anyway, duit mesti ribu-riban abes untuk wedding ni. manggis memang terbaik ever!! mantap! haha. tapi tak dapek la.

ha.. Mr. P, tu permintaan exclusive dari Ms. Wanie. jangan buat tak reti. ehehe.

Mr.P said...

syafawani:
kita org susah...reti?
buat cara org susah laa...hehe

dafFodiLs:
hehe..sehati sejiwa la nih eh?
marah ms.w kang..hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta:
xde kaver2..mmg khas utk u sebab u kawin dulu..hehe
ms.w tu mmg nak kena la kalo demand bnda camni..kawin tua la oi tggu nk menabung wat camni..
btw indeed manggis mmg mantop!